Media pagina dorpsfeest blesdijke 2009
Foto's van het kinderfeest zullen binnenkort op de fotosite van de Kindercommissie komen te staan.
U kunt deze vinden door op het logo van de kindercommissie te klikken.
Vrijdag avond: Ik houd van Blesdijke, gezellige quizavond waar Blesdijke Noord tegen Blesdijke Zuid  streden voor de ewige roem.
De winnaar van deze avond werd Blesdijke Noord met 67 tegen 66 punten.
Neutrale toeschouwers, voor zover die er waren, dachten allen dat Zuid dik had gewonnen gezien de vele goede antwoorden die er gegeven werden op de vragen over Blesdijke en de muziekvragen waar een aantal kenners 8 van de 10 vragen wisten te beantwoorden.
De dooraslag dat Noord van Zuid won was uiteindelijk dat Noord beter wist te dansen op het liedje van kabouter PLOP waardoor men 10 extra ounten kreeg. (tja een bedenking waard ;) Namens de redactie van www.blesdijke.com van harte gefeliciteerd, met deze tijdelijke overwinning. Zuid zal er alles aan doen om het in 2010 wat minder spannend te maken.
Zaterdag middag is de meerkamp gehouden, de deelnemers die van klimmen hielden waren hier bijzonder te vreden. De commissie had een geweldig parcour gemaakt met o.a. opblaasbare hindernisbaan die in ronde 2 extra moeilijk (humoristisch) werd doordat de baan met zeep ingesmeerd werd. Hierna onder netten door, kratlopen, over de muur richting het zwembad waar men over heen moest tokkelen, als afsluiter moest men nog even een touw in klimmen en de Blesdieker vrag raken.

In de tweede ronde kwam het kaasmeisje dragen en de puzzel uit het water halen er nog even bij. De rode draad die overigens veel rode benen opleverde was het paalklimmen, wat weinig deelnemers lukte. Wat opviel was dat 2 deelnemers van 1 ploeg wel in de paal konden komen, ook uiteindelijk winnaar van het hele evenement werden.

De uitslag zal hier later worden vermeld. (de jury is nog niet boven water)
2002-2012 MBWebdesign. www.mbakker.nl  All rights reserved.